اگر سایت پربازدید دارید و مایلید بدون داشتن دردسر مدیریت سرور های اختصاصی و مجازی به فعالیت خود ادامه دهید میهن وب هاست برای هر میزان بازدید شما هاست میزبانی نا محدود پرسرعت فراهم خواهد کرد,همچنین سرویس های هاست ارزان برای میزبانی سایت های معمولی با ارزانترین قیمت اماده شده اند.
همین الان تماس بگیرید ۰۱۳۳۴۱۳
نام :خدایان آن سوی فضا
نویسنده:اریک فون دنیکن
حجم:3 مگابایت
صفحات:374
فرمت:pdf
زبان: فارسی
توضیحات: نویسنده کتاب خدایان آن سوی فضا اریش آنتون پاول فون دنیکن نویسنده سوئیسی کتابهای نظریات فضانوردی باستانی و زیست فرازمینی است.اولین اثر فون دنیکن ارابه خدایان بود که پرفروشترین کتاب در آلمان و آمریکا بود و بعدها در ۳۸ کشور دیگر نیز چاپ این کتاب با استقبال فراوانی روبرو شد. نظریات وی در این کتاب باعث شد تا وی را پدر نظریات فضانوردی باستانی لقب بدهند.او ۲۶ کتاب مختلف نوشتهاست که به ۲۰ زبان زنده دنیا ترجمه شدهاست و حدود ۶۰ میلیون جلد از آنها در سراسر جهان بفروش رفتهاست.بسیاری از دانشمندان از جمله کارل ساگان و یوسف سامویلوویچ نظریات فضانوردی باستانی را زیر سوال بردهاند. اگرچه ساگان نظریههای دنیکن را کاملاً رد نکرد. فون دنیکن ادعا داشت کتیبه باستانی فلزی ضد زنگ دهلی ستون آهنی، یکی از شواهد حضور ماورا زمینی هاست.بعضی هم اعتبار فون دنیکن را به خاطر شواهد جعلی از جمله عکسها و نمونههای سفالی بشقاب پرنده به زیر سوال میبرند.
او در کتاب “طلای خدایان” و همچنین ” خدایان آن سوی فضا ” مدعی شده که در یکسری تونل باستانی ساخته دست بشر در اکوادور (Cueva de los Tayos) به همراه راهنمایش یکسری مجسمهای عجیب و کتیبههای فلزی دیده که مطمئننا کارفرازمینی هاست. خوان مونریکز، فردی که فون دنیکن ادعا میکند راهنمای او در تونلها بوده در مصاحبه با اشپیگل گفت که تمام توضیحات فون دنیکن تنها محصول گفتگویی طولانی بوده و عکسهای موجود دستکاری شدهاند. فون دنیکن بعدا در مصاحبه با پلیبوی اعتراف کرد که اگرچه او از این کتابخانه لوحهای فلزی بازدید کرده بوده اما یک قسمت از ماجرا را خود سرهم کرده تا کتابش جالبتر شود.
فون دنیکن آنقدر به کشف اسرار فضا علاقه داشت که از همان نوجوانی همیشه درباره فضانوردی، بشقابپرندهها و موجودات هوشمند فرازمینی صحبت مینمود. همین علاقه شدید باعث شد مدیر یک اردوگاه کار جوانان که او در آنجا سرپرست یک گروه بود از وی شکایت کند و دادگاه نیز وی را به ۴ ماه حبس تعلیقی محکوم نمود. پس از آن پدرش او را از مدرسه بیرون آورد و برای کار به هتلی در سوئیس فرستاد. دنیکن با پول مختصری که پسانداز کرده بود به مصر سفر کرد تا بلکه برای هزاران پرسش بیپاسخش جوابی بیابد. او پس از مدتی به سوئیس بازگشت و در پی اتهام به کلاهبرداری دوباره روانه زندان شد
buy windows 11 pro test ediyorum