کتاب تسخیر عمارت هیل اثر ماندگار شرلی جکسون، رمان کلاسیکی است که در ژانر وحشت نوشته شده و داستان ماجراجویی چهار شخصیت را برای کشف طلسم عمارتی شیطانی روایت میکند. این اثر پرفروش فینالیست جایزه کتاب ملی در سال 1960 بوده است.چهار شخصیت ماجراجو به نامهای دکتر مونتاگ، تئودورا، النور و لوک در جستجوی کشف راز این عمارت مخوف که حتی موقعیت جغرافیایی آن به طور دقیق مشخص نیست و در میان تپههایی نامعلوم قرار دارد، راهی میشوند.
دکتر مونتاگ که در مسائل ماورالطبیعه تخصص دارد، به همراه دستیار قابل اعتماد خود، تئودورا به دنبال مدارک و شواهدی از رمز و راز این خانه است. النور، دختری جوان که در زمینه احضار روح تبحر دارد به دعوت دکتر مونتاگ برای سه ماه به عمارت هیل سفر میکند و در نهایت شخصیت متفاوت و جاهطلبی به نام لوک که خود را وارث عمارت هیل میداند، به آنها ملحق میشود. داستان جذاب و هیجانانگیز تسخیر عمارت هیل (The Haunting of Hill House) در ابتدا برخورد شبح وار هر چهار شخصیت با پدیدههای جادویی و سحرآمیز را به تصویر میکشد؛ داستان به همین منوال پیش میرود تا ارواح عمارت تصمیم به بازیابی قدرت خود میگیرند و یکی از آنها را برای این کار انتخاب میکنند.
شرلی هاردی جکسون (شرلی جکسون) در سال ۱۹۱۶ در سانفرانسیسکوی آمریکا به دنیا آمد. از کودکی عاشق خواندن و نوشتن بود. او میل شدیدی به خواندن و نوشتن داستانهای ترسناک و معمایی و رازآلود داشت. شاید داشتن مادربزرگی با دستی بر علوم غریبه و درمانهایی ریشهدار در جادوگری و علوم کهن مسیحی، دنیایی رازآلود و پر رمزوراز به روی شرلی جوان باز کرد. شرلی جکسون به نیویورک رفت. در دانشگاه سیراکیوز نیویورک درس خواند و در مجلهی ادبی دانشگاه فعالیت جدی داشت. با اینکه داستانهای زیادی نوشته بود، اما تا سیودو سالگی به شهرت نرسید. در همین سن (سال ۱۹۴۸) با نوشتن داستان کوتاه لاتاری و چاپ آن در مجلهی مهم نیویورکر ناگهان به شهرت رسید. از لاتاری به بعد مردم با نویسندهای صاحبسبک و دارای قلمی روان و پرکشش آشنا شدند.
شرلی جکسون نوشتن را جدی گرفت و بیش از صد داستان کوتاه نوشت. در کنار داستانهای کوتاه، هشت رمان و چند داستان کودک به دنیای ادبیات تقدیم کرد. از آثار خانم جکسون، اقتباسهای متعددی شده و حاصل آنها تعدادی فیلم و سریال شدهاست.
از مهمترین آثار جکسون میتوان جادوگر (۱۹۵۱)، ساعت آفتابی (۱۹۵۸)، تسخیر عمارت هیل (۱۹۵۹) و ما همیشه در قصر زندگی کردهایم (۱۹۶۲) را نام برد. شرلی جکسون در سال ۱۹۶۵ در ۴۸سالگی براثر نارسایی قلبی درگذشت.
سایت میهن دانلود تابع قوانین در زمینه حقوق مولفین و ناشرین است، چنانچه نسبت به محتوای این صفحه صاحب حق نشر هستید و درخواست حذف آن را دارید، خواهشمند است به ما اطلاع دهید.