MihanWebhost

| سه دوره آموزشی مبتدی، متوسط و پیشرفته + فایل ها تمرین |
Gibson’s Learn & Master Guitar by Steve Krenz

| دانلود از سرور های قدرتمند میهن دانلود |

همانطور که می دانید گیتار نوعی ساز زهی است که با پیک یا انگشت نواخته می‌شود و از این جهت که سیم‌های آن در اثر ارتعاش تولید صدا می‌کند به سازهای گروه کوردوفون (به انگلیسی: Cordophones)‏ یا زه‌صدا تعلق دارد. این ساز علاوه بر داشتن قدمت تاریخی قابل توجه (چه از لحاظ ساختار آن و چه از لحاظ تکنیک‌های نوازندگی) توانسته‌است هم‌گام با تحولات موسیقی غرب پیشرفت چشمگیری داشته باشد؛ که در نتيجه گونه‌های متفاوتی از آن بوجود آمده و هم اكنون جایگاه ویژه‌ای در موسیقی جهان دارد. در این مجموعه آموزشی شما قادر به یادگیری نواختن گیتار از سطح مبتدی خواهید بود. می توانید این مجموعه را به طور رایگان از میهن دانلود دریافت نمائید.
جهت دانلود به ادامه مطلب مراجعه نمائید…
شما می توانید این آموزش زیبا را در4 DVD در بسته بندی شکیل از فروشگاه ما با ضمانت و گارانتی میهن دانلود با قیمت 11000 تومان سفارش دهید و در درب منزل یا محل کار خود تحویل بگیرید. برای سفارش اینجا را کلیک کنید.

.
سیر تاریخی گیتا

واژه guitar در زبان انگلیسی، gitarre در آلمانی و guitare در فرانسوی همگی مشتق شده از واژه guitarra در زبان اسپانیایی هستند که آن خود از واژه قیثاره در زبان عربی اندلسی مشتق شده است. این واژه نیز خود مشتق شده از واژه لاتین cithara است که نسبت آن به واژه κιθάρα kithara در یونانی باستان می‌رسد. این واژه یونانی به صورت مستقیم یا غیرمستقیم از واژه پارسی کهن سیه‌تار (سه‌تار) آمده است. [۱]

روایت های متفاوتی درمورد تاریخچه گیتار وجود دارد؛ عده ای بر این عقیده اند که گیتار از مصر سرچشمه گرفته است و عده ای نیز بر این نظرند که آن از سیتارای یونانی-آشوری (Greek Assyrian Cithara) که به وسیله رومی ها به اسپانیا آورده شده گرفته شده است. گیتار نتیجه تحول لوت در اروپا است. لوت نیز خود تحول یافته عود (به عربی العود = چوب) و

بربط است. گفته می‌شود زریاب نامی عود را به اندلس آورد و از آن پس این ساز در اسپانیا و دیگر مناطق اروپا رایج شد.

در زمان حکومت اسلام در اروپا، این ساز توسط زریاب دارابگردی و چند تن از شاگردانش به اندلس برده شد. در آن زمان به گیتار، کیتارا یا قیتارا می‌گفتند و نام کنونی آن برگرفته از همین نام است. در واقع وجود پسوند تار در نام گیتار می‌تواند موید این باشد که گیتار سازی ایرانی است. زریاب در ابتدا در اسپانیا شروع به آموزش گیتار کرد. در آن زمان اسپانیایی‌ها خود سبکی غنی بنام فلامنکو داشتند که با سازهایی از جمله کاستانت، کاخون با همراهی پالماس، بایلا (رقص فلامنکو) و کانته (آواز فلامنکو) نواخته می‌شد.

جد بزرگ تمام سازهایی که ما به عنوان کوردوفون از آنها یاد کردیم یک کمان موسیقی است که تنها یک سیم ساده به دو سر آن متصل بوده است که با کشیدن و رها کردن سیم صدایی در کمان ایجاد می شده و این صدا به وسیله یک تقویت کننده صوت که به آن متصل بوده تقویت می شده است. ازآنجاکه این سیم تنها یک صدای ساده ایجاد می کرده برای داشتن چندین صدا ابتدا یک سیم دیگر و سپس چندین سیم به اندازه های کوتاه تر به کمان بسته شده و از این طریق چندین صدا تولید گردیده است. ازدیاد این سیم ها و افزوده شدن یک جعبه تشدید صوت منجر به اختراع چنگ کمانی (Harp Arquee) گردید. سپس سازی متشکل از مجموعه ای از سیم ها به نام لیر ظهور کرد که در آن سیم هایی به طول مساوی کار گذاشته شده بود. یونانی ها دو نوع لیر داشتند، یکی به نام لیرا و دیگری به نام کیتارا؛ کیتارا به وسیله رومی ها تغییرشکل یافت؛ نام گیتار نیز از همین کلمه گرفته شده است. بعدها رومی ها برای نخستین بار سازهایی چون سیتارا، پاندورا Pandora و فیدیکولا Fidicula را نواختند و از این راه آلات کوردوفن در تمام اروپا رواج یافت؛ درواقع نخستین گیتارهای واقعی در آغاز دوره رنسانس به ظهور رسید؛ این گیتارها به دلیل داشتن بدنه ای باریک و شکلی مدور متمایز بودند. به تدریج در قرن های چهارده و پانزده پسوندهای موریسکا و لاتینا حذف شد و در سراسر اروپا آلات موسیقی خانواده گیتار با اسم هایی از قبیل: گیتارا، گیترنه، گیترن (Giteren)(سازی سیمی مفتولی و منسوخ شده شبیه به گیتار که به زبان فرانسوی گیترنه و به زبان اسپانیایی گیتارا گفته می شد) و شیتارا معین شدند. در همان زمان گروه زیادی از سازهای خانواده کوردوفن، با اسم هایی از قبیل: ویهوئلا (Vihuela) در اسپانیا و ویولا (Viola) در ایتالیا خوانده می شدند، كه بعضی از این سازها با آرشه (de arco)، بعضی با مضراب (de penola) و بعضی دیکر هم با انگشت (de mano) نواخته می شدند. بعدها از ویهوئلای انگشتی (Vihuela de mano ) نوعی گیتار به وجود می آید. درطی قرن های چهارده و پانزده در شکل گیتار و ویهوئلای انگشتی تغییرات قابل توجه ای به وجود می آید، به تدریج در پهلوهای آنها فرورفتگی ایجاد می شود و در قرن شانزده هر دو ساز آشکارا شبیه گیتار می شوند. در قرن شانزده این دو ساز در اسپانیا بسیار رایج بودند و نوازندگی با انگشت به حدی عمومیت پیدا کرد که پسوند انگشت (de mano) در این کشور به کلی از اسم این سازها حذف شد. از آن پس گیتار بدنه ای بزرگ تر و شکلی مدورتر به خود گرفت.

.

سطح مبتدی :
دانلود پارت اول با حجم 1 گیگابایت از لینک مستقیم
دانلود پارت دوم با حجم 1 گیگابایت از لینک مستقیم
دانلود پارت سوم با حجم 1 گیگابایت از لینک مستقیم
دانلود پارت چهارم با حجم 400 مگابایت از لینک مستقیم
.
سطح متوسط :
دانلود پارت اول با حجم 1 گیگابایت از لینک مستقیم
دانلود پارت دوم با حجم 1 گیگابایت از لینک مستقیم
دانلود پارت سوم با حجم 1 گیگابایت از لینک مستقیم
دانلود پارت چهارم با حجم 350 مگابایت از لینک مستقیم
.
سطح پیشرفته :
دانلود با حجم 800 مگابایت از لینک مستقیم
.
سی دی های هم نوازی :
دانلود سی دی اول از لینک مستقیم
دانلود سی دی دوم از لینک مستقیم
دانلود سی دی سوم از لینک مستقیم
دانلود سی دی چهارم از لینک مستقیم
دانلود سی دی پنجم از لینک مستقیم
.
تیونینگ و راهنما :
دانلود تیونینگ از لینک مستقیم
دانلود دفترچه راهنما از لینک مستقیم

.
راهنمای رفع ارور اکسترکت و ارسال درخواست
اینجا کلیک کنید
باکس دانلود
راهنمای نصب
توضیحات و مشخصات
مشخصات
سیستم مورد نیاز
نویسنده: اسماعیل نژاد
نظرات: 7 نظر

برچسب ها

دیدگاه های کاربران

7 نظر ارسال شده
  1. behnam گفت:

    kheyli behtar mishod agar zekr mikardid ke amoozeshe che sabki az guitar e .

  2. عارف ک گفت:

    تشکر ..

  3. reza گفت:

    سلام اقا این گیتار الکتریک یا اسپانیولی زیرنویس فارسی داره

  4. m08tafa گفت:

    همش به زبان انگلیسیه؟

  5. پویا گفت:

    پسوورد فایل های زیپ چیه ؟من دانلود کردم همشون پسوورد میخوان و هیچ جای سایت در مورد پسوورد حرفی نزده

  6. پویا گفت:

    چرا واقعا کسی جواب من و نمیده من کلی حجم مصرف کردم برای دانلود این آموزش ها حالا هیچ کدوم از فایل زیپ خارج نمیشه میگه پسوورد بزن توی سایت هم در نورد پسوورد هیج توضیحی ندادید?

  7. jiga گفت:

    آدرس سایت پسورده

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.

رزرو تبلیغات در این مکان

مطالب بر اساس


رزرو تبلیغات در این مکان

نرم افزار های ضروری