نام مستند : CNN – Sole Survivor – تنها بازمانده
سال انتشار: 2013
مدت زمان: 83 دقیقه
حجم : 1.76 گیگابایت
کیفیت : 720p HDTV
زبان : انگلیسی
زیرنویس فارسی : ندارد
خلاصه : این مستند درباره حادثه وحشتناک سقوط یک هواپیماست و اینکه تنها بازماندگان کمی که از حادثه جان سالم به در برده اند، این مستند از شبکه CNN با عنوان “تنها بازماندگان” به بررسی 4 نفر از این داستان میپردازد، یکی از این افراد یک کودک نوپا بوده که فیلمی با عنوان “معجزه دختر” برای این کودک ساخته شده است اما به دور از همه اینها وجود احساس سردرگمی و احساس گناه و احساس پیچیده عاطفی که درونشان به معنی تنها بازمانده موج می زند.
تصویری از مستند:
توجه: از این پس ، فایل های فشرده با حجمی بیش از ۱۰۰ مگابایت دارای ۵% ریکاوری هستند. این ویژگی باعث می شود تا مشکل در اکسترکت کردن فایل ها ، کاملا به صفر برسد. برای استفاده از این ویژگی ، اگر فایلی را دانلود کردید و با مشکل اکسترکت مواجه شدید ، نرم افزار Winrar را اجرا نموده ، به محلی که فایل های فشرده را دانلود کرده اید مراجعه کنید ، و تمامی پارت ها را انتخاب کرده و گزینه Repair که در قسمت بالایی نرم افزار موجود هست را بزنید. سپس محلی مناسب برای ذخیره سازی آن ها انتخاب کنید. پس از اتمام کار ، به محلی که برای ذخیره سازی انتخاب کردید مراجعه نموده و با آن فایل ها به اکسترکت بپردازید.
پسورد فایل: www.mihandownload.com
لینک های دانلود پارت اول : MultiUpload Direct Link
لینک های دانلود پارت دوم : MultiUpload Direct Link
آخه به چه درد میخوره وقتی زیرنویس فارسی نداره…سایتتون شده پر از مستندهای بدن زیرنویس فارسی…حداقل اگر با دیگر سایتها در رقابتید,محتوای قابل استفاده بذارید….با تشکر از شما.
ممنون به خاطر نظرتون دوست عزیز چون بیشتر مستندات جدید زیر نظر ما قرار داره به همین خاطر زیر نویس هم برای مستند به ندرت پیدا میشه از طرفی هم برای مستندات کمتر زیر نویس زده میشه ولی از این به بعد اولویت رو برای زیر نویس گذاشتن قرار میدیم