آموزش جاوا اسکریپت – ساخت انیمیشن برای لینک ها با javascript، امروز تیم میهن دانلود برای شما کاربران عزیز یکی دیگر از آموزش های برنامه نویسی را آماده کرده است. JavaScript که به اختصار JS نیز نامیده میشود، یکی از محبوبترین زبانهای برنامه نویسی است. جاوا اسکریپت زبانی سطح بالا، داینامیک، شیگرا و تفسیری است که از شیوههای مختلف برنامه نویسی پشتیبانی میکند. از این زبان میتوان برای برنامه نویسی سمت سرور (Server Side)، اپلیکیشنهای موبایل، بازی و اپلیکیشنهای دسکتاپ استفاده کرد. بنابراین میتوان اینگونه برداشت کرد که زبان برنامه نویسی جاوا اسکریپت ، یک زبان همه فن حریف است.همانطور که میدانید کامپیوترها تنها به زبان صفر و یک (Binary) صحبت میکنند و زبان دیگری را متوجه نمیشوند. ما در ابتدا برای برقراری ارتباط با ماشینها سعی کردیم به زبان خود آنها، یعنی زبانی که به زبان صفر و یک نزدیکتر است، صحبت کنیم. به این نوع زبانها که به صورت مستقیم با پردازنده در ارتباطاند، در اصطلاح، زبانهای سطح پایین (Low Level) گفته میشود. از جمله این زبانها میتوان به اسمبلی اشاره کرد.اما یادگیری و تسلط به این زبانها برای برنامه نویسان فوق العاده سخت بود. بنابراین متخصصین تصمیم به ساخت زبانهایی گرفتند که به زبان انسانها نزدیکتر باشد. در اصطلاح به این زبانها، زبانهای سطح بالا (High Level) میگویند. زبانهای سطح بالایی مانند JavaScript کار را برای برنامهنویسان سادهتر کردند، زیرا ساختار نوشتاری و منطق آنها بسیار به زبان انسانها نزدیکتر شده است. پس میتوان اینگونه نتیجه گرفت که آموزش جاوا اسکریپت نسبت به سایر زبانهای برنامه نویسی سطح پایین سادهتر است.همانطور که دیدید در تعریف زبان برنامه نویسی جاوا اسکریپت به این نکته اشاره شد که این زبان از نوع زبانهای مفسری است. برای درک ماهیت زبانهای برنامه نویسی مفسری ابتدا فکر کنید که شما یک مترجم هستید. برای ترجمه یک متن، دو راه بیشتر ندارید. یا باید آنچه را دریافت میکنید به صورت خط به خط و همزمان ترجمه کنید، یا کل مطلب را یک جا ترجمه کنید. این دقیقا همان تفاوت میان زبانهای مفسری (Interpreter) و زبانهای کامپایلری (Compiled) است.هم اکنون می توانید این دوره آموزشی را به طور مستقیم از سایت میهن دانلود دریافت نمایید.
آموزش برنامه نویسی ماشین حساب با استفاده از جاوا اسکریپت، امروز تیم میهن دانلود برای شما کاربران عزیز یکی دیگر از آموزش های برنامه نویسی را آماده کرده است.جاوا اسکریپت زبان برنامهنویسی پویا و مبتنی بر شی (Object-based) است که هم سمت کاربر و هم سمت سرور، برای ایجاد تعمال با صفحات وب به کار میرود. جایی که HTML و CSS ساختار اولیه و ظاهر صفحات وب را تعیین میکنند، جاوا اسکریپت نحوه عملکرد صفحات وب را کنترل میکند.جاوا اسکریپت، تجربه کاربر را از صفحه وب با تبدیل آن از یک صفحه استاتیک به یک صفحه تعاملی بهبود میبخشد. بطور خلاصه، جاوا اسکریپت به صفحات وب رفتار میبخشد.جاوا اسکریپت عمدتا برای برنامههای مبتنی بر وب و مرورگرهای وب مورد استفاده قرار میگیرد. اما جاوا اسکریپت نیز فراتر از وب در نرم افزار، سرورها و کنترلهای سخت افزاری استفاده میشود.جاوا اسکریپت به کاربران اجازه میدهد تا با صفحات وب ارتباط برقرار کنند. تقریبا هیچ محدودیتی برای چیزهایی که میتوانید با جاوا اسکریپت در یک صفحه وب انجام دهید وجود ندارد.فراتر از وبسایتها و برنامههای کاربردی، توسعه دهندگان همچنین میتوانند از جاوا اسکریپت برای ساخت وب سرورهای ساده و توسعه زیرساختهای back-end توسط Node.js استفاده کنند. JavaScript که به اختصار JS نیز نامیده میشود، یکی از محبوبترین زبانهای برنامه نویسی است. جاوا اسکریپت زبانی سطح بالا، داینامیک، شیگرا و تفسیری است که از شیوههای مختلف برنامه نویسی پشتیبانی میکند. از این زبان میتوان برای برنامه نویسی سمت سرور (Server Side)، اپلیکیشنهای موبایل، بازی و اپلیکیشنهای دسکتاپ استفاده کرد. بنابراین میتوان اینگونه برداشت کرد که زبان برنامه نویسی جاوا اسکریپت ، یک زبان همه فن حریف است.هم اکنون می توانید این دوره آموزشی را به طور مستقیم از سایت میهن دانلود دریافت نمایید.
آموزش طراحی سایت در 30 دقیقه، امروز تیم میهن دانلود برای شما کاربران عزیز یکی دیگر از آموزش های برنامه نویسی را آماده کرده است.طراحی وب سایت، طراحی سایت یا همان Web Design، دقیقا به معنای تلاش برای ایجاد یک پایگاه اینترنتی برای ارائه خدمات، فروش محصول یا اطلاع رسانی است. طراحی وب سایت یک پروسه است که از لایهسازی صفحات وب، تولید محتوا، طراحی گرافیکی و رعایت اصول سئو تشکیل شده است. در واقع اگر شما میخواهید یک وب سایت قدرتمند ایجاد کنید که بتوانید با استفاده از آن خدمات، محصول یا هر چیز دیگری را به صفحه اول گوگل بیاورید، باید تمام اصول فنی و ظاهری طراحی یک وب سایت را رعایت کنید.یک طراح سایت با توجه به اینکه در چه پروسهای از طراحی وب سایت درگیر است، وظایف مختلفی دارد. به صورت کلی در طراحی و راه اندازی یک سایت، به دو تیم یا فرد برای طراحی Back-end یا همان بخش کدها و Front-end نیاز داریم.متخصص طراحی Back-end کسی است که مسئولیت نوشتن کدهای مختلف برای ایجاد ساختار اصلی وب سایت را به عهده دارد. این کدها همان چیزی هستند که از نظر بازدیدکنندگان یک سایت پنهان هستند و بیش از هر چیز وظیفه راه اندازی و عملکرد یک سایت را به عهده دارند. یک متخصص طراحی سایت که وظیفه توسعه Back-end را به عهد دارد از زبان های برنامهنویسی مثل Python، ASP و PHP استفاده میکند.در بحث طراحی Front-end همه کارها برای بهتر کردن ویژگیهای دیداری یک سایت انجام میشوند. در واقع تمام چیزی که بازدیدکننده سایت میبیند، نتیجه کار یک توسعه دهنده Front-end یا همان کسی است که با استفاده از کدهای مختلف ظاهر وب سایت را به سر و شکل میدهد. برای توسعه ظاهر سایت، نیاز به کد نویسی است و نوشتن این کدها با زبانهایی مثل HTML، CSS و جاوا اسکریپت انجام میگیرد. البته فراموش نکنید که همیشه در این پروسه همکاری با یک گرافیست وب میتواند نتایج بسیار بهتری رقم بزند.هم اکنون می توانید این دوره آموزشی را به طور مستقیم از سایت میهن دانلود دریافت نمایید.
آموزش ساخت sticky nav با جاوا اسکریپت، امروز تیم میهن دانلود برای شما کاربران عزیز یکی دیگر از آموزش برنامه نویسی را آماده کرده است.جاوا اسکریپت زبان برنامهنویسی پویا و مبتنی بر شی (Object-based) است که هم سمت کاربر و هم سمت سرور، برای ایجاد تعمال با صفحات وب به کار میرود. جایی که HTML و CSS ساختار اولیه و ظاهر صفحات وب را تعیین میکنند، جاوا اسکریپت نحوه عملکرد صفحات وب را کنترل میکند.جاوا اسکریپت، تجربه کاربر را از صفحه وب با تبدیل آن از یک صفحه استاتیک به یک صفحه تعاملی بهبود میبخشد. بطور خلاصه، جاوا اسکریپت به صفحات وب رفتار میبخشد.جاوا اسکریپت عمدتا برای برنامههای مبتنی بر وب و مرورگرهای وب مورد استفاده قرار میگیرد. اما جاوا اسکریپت نیز فراتر از وب در نرم افزار، سرورها و کنترلهای سخت افزاری استفاده میشود.جاوا اسکریپت به کاربران اجازه میدهد تا با صفحات وب ارتباط برقرار کنند. تقریبا هیچ محدودیتی برای چیزهایی که میتوانید با جاوا اسکریپت در یک صفحه وب انجام دهید وجود ندارد.توسعه دهندگان میتوانند از فریمورکهای مختلف جاوا اسکریپت برای توسعه و ساخت برنامههای وب و موبایل استفاده کنند. فریمورکهای جاوا اسکریپت مجموعهای از کتابخانههای جاوا اسکریپت هستند که قابلیت نوشتن کد از قبل را به توسعه دهندگان برای استفاده از ویژگیهای برنامهنویسی روزمره ارائه میدهند: به معنای واقعی کلمه یک فریمورک برای ساخت وب سایتها یا برنامههای کاربردی وب.فریمورکهای محبوب جاوا اسکریپت React، Angular و Vue میباشند. بسیاری از شرکتها از Node.js که یک محیط runtime جاوا اسکریپت برروی موتور V8 گوگل کروم میباشد استفاده میکنند. چند نمونه از مثالهای مشهور آن: PayPal، LinkedIn، Netflix و Uber میباشد.فراتر از وبسایتها و برنامههای کاربردی، توسعه دهندگان همچنین میتوانند از جاوا اسکریپت برای ساخت وب سرورهای ساده و توسعه زیرساختهای back-end توسط Node.js استفاده کنند.هم اکنون می توانید این دوره آموزشی را به طور مستقیم از سایت میهن دانلود دریافت نمایید.
آموزش ایجاد طرح های ایزومتریک با استفاده از CSS، امروز تیم میهن دانلود برای شما کاربران عزیز یکی دیگر از آموزش برنامه نویسی را آماده کرده است.همه ما دوست داریم جایی را برای زندگی انتخاب کنیم که احساسی گرم و صمیمی داشته باشد و از وقت گذراندن در آن خسته نشویم. طراحی دکور همان چیزی است که به یک اتاق بی روح و خالی، جانی دوباره میبخشد. در دنیای وب نیز برنامه نویسان به دنبال زیبایی و منعطف کردن صفحات وب سایتها هستند تا توجه کاربران را جلب کنند و میزان بازدید آنها از سایت را افزایش دهند. یکی از ابزارهای اصلی و لازم برای بهبود طراحی سایت، CSS است که در این مطلب قصد داریم شما را با آن آشنا کنیم.اگر از ما بپرسید اولین قدم برای یادگیری طراحی سایت چیست، قطعا جواب ما آموزش HTML و سپس CSS است. این دو زبان در کنار یکدیگر معنی پیدا میکنند. زیرا CSS را میتوان مکملی بر زبان HTML دانست که با هدف پر کردن نقاط ضعف و خلاءهای آن توسعه یافته است. CSS مخفف عبارت Cascading Style Sheets و به معنی “برگههای آبشاری” است.این زبان با هدف فرم دهی صفحات وب HTML و اجزای مختلف صفحات آن توسط کنسرسیوم بین المللی شبکه جهانی وب یا W3C توسعه داده شده است. در واقع CSS یک زبان نشانه گذاری است که اجازه میدهد ساختار صفحات وب را از چیدمان عناصر گرفته تا تغییر رنگبندی و فونتها شکل دهید. این زبان در کنار HTML و JavaScript از هستههای اصلی طراحی صفحات وب به حساب میآیند. CSS یکی از پرکاربردترین زبانها در زمینه طراحی فرانت اند است. به مجموعه تکنولوژی هایی که روی ظاهر و گرافیک سایت تاثیر گذاشته و هیچ ارتباطی با عملکرد آن ندارند فرانت اند گفته میشود. در فرانت اند فقط با عناصر بصری سایت کار میکنیم و هر تغییری که ایجاد میکنیم در چهره سایت مشخص میشود. زبانهای HTML، JS و CSS جزو اصلیترین عناصر فرانت اند هستند.عناصری که به کمک HTML در صفحهی وبسایت قرار میگیرند هیچ ظاهر جذاب و مناسبی ندارند. CSS ابزار مناسبی است تا یک لباس زیبا بر تن عناصر HTML بپوشاند و صفحه را به زیبایی بیآراید. تلفیق این دو باهم طراحی حرفهای وبسایت را ممکن میسازد.به طور کلی یادگیری این دو زبان از پایهایترین مباحث یادگیری طراحی سایت است که باید به سراغ آن بروید.هم اکنون می توانید این دوره آموزشی را به طور مستقیم از سایت میهن دانلود دریافت نمایید.
آموزش پروتکل اچ تی تی پی، امروز تیم میهن دانلود برای شما کاربران عزیز یکی دیگر از آموزش برنامه نویسی را آماده کرده است.پروتکل HTTP یا Hyper Text Transfer Protocol اصطلاحا به پروتکلی گفته می شود که برای ایجاد ارتباط، دریافت، و ارسال داده ها بین سرور و کلاینت استفاده می شود. این پروتکل از پروتکل TCP/IP برای بستن پلی میان سرور و کلاینت استفاده می کند. طریقه کار ارتباط کلاینت با سرور، با استفاده از پروتکل HTTP به این ترتیب است که داده ها، از طریق بسته های اطلاعاتی، بین سرور و کلاینت رد و بدل می شود. به این ترتیب که برای برای ارسال داده ای به سمت مقصد، در ابتدا، داده، به بخش های کوچکتری شکسته می شود و سپس از هر کدام به سمت مقصد و با ترتیب مشخص ارسال می شوند. لازم به ذکر است که این پروتکل از Handshaking برای ارسال و دریافت داده ها استفاده می کند. در Handshaking برای شروع و پایان عملیات دریافت و ارسال بسته های اطلاعاتی بین سرور و کلاینت، سوالاتی از مقصد پرسیده می شود. در دوره آموزشی Lynda HTTP Essential Training با ویژگی های پروتکل اچ تی تی پی آشنا خواهید شد. منشور انتقال ابرمتن یا همان HTTP (Hypertext Transfer Protocol) ؛ یک پروتکل لایهٔ کاربرد (Application Layer) است که برای سیستمهای توزیع شده کاربرد دارد. پروتکل عمومی HTTP علاوه بر استفاده اصلی آن در ابرمتنها در بسیاری از زمینههای دیگر کامپیوتری مانند سامانهٔ نام دامنه (DNS) قابل استفاده است. از نسخه اولیه، این پروتکل در وب جهانی استفاده میشده است و آخرین بهروزرسانی آن باز می گردد به ماه جون سال ۱۹۹۹ که تحت عنوان «HTTP/۱.۱» معرفی شد. تیم برنرز لی، طراح و پیشنهاد دهنده وب جهانی که اکنون تحت عنوان WWW شناخته میشود، برای نخستین بار پروتکل انتقال ابرمتن را به همراه ساختار اولیهٔ زبان نشانهگذاری ابرمتن (HTML) در یک وب سرور ساده و یک مرورگر مبتنی بر متن ارائه داد. در این نسخهٔ اولیه تنها روش درخواست (Request Method) موجود GET و تمامی پاسخها به زبان HTML بودند. نخستین نسخهٔ مستند پروتکل انتقال ابرمتن نسخهٔ ۰٫۹ آن بود که در سال ۱۹۹۱ منتشر شد.هم اکنون می توانید این دوره آموزشی را به طور مستقیم از سایت میهن دانلود دریافت نمایید.
آموزش مایکروسرویس های جاوا با گرال وی ام، امروز تیم میهن دانلود برای شما کاربران عزیز یکی دیگر از آموزش های برنامه نویسی را آماده کرده است. مایکرو سرویس یک الگوی معماری نرمافزار است که برنامههای پیچیده از کنار هم نهادن پردازشهایی خرد و ناوابسته که از راه رابطهای زبان-ناآگاه با هم در پیوند هستند پدید میآیند. اسکالا (Scala) یک زبان برنامهنویسی شیءگرا و تابعی است. نام اسکالا آمیزهای است از “scalable” و “language” به معنی زبان مقایسپذیر، از اهداف اصلی ایجاد زبان اسکالا، ارائه زبانی است برای تولید نرمافزار مقیاسپذیر به روشی چابک و سریع، و به دور از مشکلات مرسوم. اسکالا تلفیق زبانهای شیگرا همچون روبی و جاوا با زبانهای تابعی همچون Haskell و Erlang است. Akka ابزاری برای ساخت برنامه های کاربردی روی سیستم های همزمان و توزیع شده می باشد. این یک ابزار رویداد محور است که در دات نت و Mono کاربرد دارد. آکا برای ساخت آسان اپلیکیشن های واکنش گرا، پایدار، همروند و دارای قابلیت تحمل خطا با استفاده از اکتورها کاربرد دارد. بر اساس نوع اکتور، استراتژی ها و ابزارهای تست اضافی دیگری نیز برای اکتورها لازم است.در دوره آموزشی Lynda Java Microservices with GraalVM با آموزش مایکروسرویس های جاوا با گرال وی ام اشنا خواهید شد.مطمئنا تا به حال نام جاوا (Java) را شنیدهاید، یکی از محبوبترین زبانهای برنامهنویسی دنیا که به دلیل چند سکویی (Cross Platform) بودن و همچنین پشتیبانی از ویژگی شئگرایی (OOP) مورد توجه افراد بسیار زیادی در دنیا قرار گرفته است. همانطور که گفتیم، جاوا یک زبان چندسکویی است، بنابراین شما میتوانید با استفاده از آن برای سیستمعاملهای مختلفی مانند ویندوز، لینوکس، اواسایکس، اندروید، وب و… برنامهنویسی کنید، در حقیقت یکبار برنامهی خود را بنویسید و همهجا آنرا استفاده کنید! در ایران نیز برنامههای بسیار زیادی (به خصوص نرمافزارهای دولتی) با این زبان توسعه یافتهاند، بنابراین شما با یادگیری جاوا تقریبا میتوانید به بازار کار بسیار خوبی امیدوار باشید، در کشورهای توسعهیافتهای مانند استرالیا، کانادا، انگلستان و آمریکا شرایط از این نیز بهتر است و تقریبا سرمایهگذاریهای فراوانی روی آن میشود.بسیاری از افراد مبتدی این دو زبان را یکسان میدانند و در مواردی این دو را به جای هم یاد میکنند، جاوا اسکریپت همانطور که از نامش پیداست یک زبان اسکریپتنویسی به حساب میآید و برای نوشتن برنامههای سمت کلاینت و در مرورگر استفاده میشود که توسط شرکت Netscape طراحی و منتشر شد. هم اکنون می توانید این دوره آموزشی را به طور مستقیم از سایت میهن دانلود دریافت نمایید.
آموزش جاو اسکریپت غیرهمزمان، امروز تیم میهن دانلود برای شما کاربران عزیز یکی دیگر از آموزش های برنامه نویسی را آماده کرده است.به عنوان یک کاربر ما ترجیح می دهیم برنامه ای که با آن در حال کار هستیم، به سرعت به درخواست ها و تعاملات ما پاسخ بدهد و در زمان پردازش اطلاعات و یا بارگذاری آن ها، دچار freeze نشود (یا به اصطلاح، هنگ نکند.). در برنامه هایی که بر روی دسکتاپ اجرا می شوند، معمولا کاربران، شکیبایی بیشتری در صورت اجرا نشدن درست برنامه دارند ولی در مورد برنامه های موبایل اینطور نیست و کاربران انتظار پاسخ سریع و درست دستگاه را دارند. همچنین برای جلب رضایت کاربران در سیستم عامل های جدید، امکانی به کاربران داده شده است که می توانند برنامه هایی که راندمان دستگاه را پایین می آورند، به طور کلی از حالت اجرا خارج کنند. اگر شما یک برنامه نویس باشید، احتمالا با این مورد مواجه شده اید که ناگهان برنامه تان قادر به واکنش و انجام امور نباشد. یک مثال ساده می تواند زمانی باشد که درخواست های زیادی به سمت سرور فرستاده می شود و پاسخ آن ها بیشتر از حد معمول طول می کشد (که مثلا این مساله می تواند ناشی از مشکلاتی در سمت سرور باشد). اگر این درخواست ها به صورت همزمان فرستاده شده باشند، دستگاه تا زمانی که مشکل خود را برطرف نکند، نمی تواند به هیچ یک از درخواست ها پاسخ بدهد. در دوره آموزشی Udemy Asynchronous JavaScript Bootcamp با آموزش جاو اسکریپت غیرهمزمان اشنا خواهید شد.جاوا اسکریپت زبان برنامهنویسی پویا و مبتنی بر شی (Object-based) است که هم سمت کاربر و هم سمت سرور، برای ایجاد تعمال با صفحات وب به کار میرود. جایی که HTML و CSS ساختار اولیه و ظاهر صفحات وب را تعیین میکنند، جاوا اسکریپت نحوه عملکرد صفحات وب را کنترل میکند.جاوا اسکریپت، تجربه کاربر را از صفحه وب با تبدیل آن از یک صفحه استاتیک به یک صفحه تعاملی بهبود میبخشد. بطور خلاصه، جاوا اسکریپت به صفحات وب رفتار میبخشد.هم اکنون می توانید این دوره آموزشی را به طور مستقیم از سایت میهن دانلود دریافت نمایید.
آموزش کامل مقدماتی گام به گام ری اکت جی اس، امروز تیم میهن دانلود برای شما کاربران عزیز یکی دیگر از آموزش های برنامه نویسی را آماده کرده است.ریاکت که به صورت React.js یا ReactJS نیز خوانده میشود، یک کتابخانه متنباز جاوااسکریپت برای ساخت رابطهای کاربری با هدف مواجه شدن با چالش آدرسدهی در توسعهٔ اپلیکیشنهای تکصفحهای، است. این کتابخانه توسط فیس بوک، اینستاگرام و جامعهای از توسعهدهندهها و شرکتها نگهداری میشود. ریاکت توسط جردن واک، یک مهندس نرمافزار در فیسبوک، ساخته شد. او از XHP که یک چارچوب فریم ورک HTML برای PHP ست، تأثیر گرفته است. سیستمی در React.js وجود دارد که باعث می شود عناصر DOM منحصر به فرد خودش را ایجاد می کند. این کار باعث می شود که performance برنامه بسیار بالاتر رود. کتابخانه ی React.js از یک گرامر خاص به اسم JSX بهره می گیرد که این قابلیت را به شما می دهد که دستورات HTML و JavaScript را با یکدیگر تلفیق کنید. در دوره آموزشی Udemy The Complete React JS Course for Beginners (Step by Step) با آموزش کامل مقدماتی گام به گام ری اکت جی اس اشنا خواهید شد. ReactJS اساساً یک کتابخانه ی جاوا اسکریپت منبع باز است که برای ایجاد رابط کاربری مخصوص برای برنامه های یک صفحه استفاده می شود. این برای مدیریت لایه های نمایشی برای برنامه های وب و تلفن همراه استفاده می شود. React ابتدا توسط یک مهندس نرم افزاری برای فیس بوک یعنی Jordan Walke ساخته شد. برای اولین بار در ماه فوریه 2011 و در Instagram.com در سال 2012 اعمال می شود و به توسعه دهندگان اجازه می دهد برنامه های وب بزرگ را که می توانند داده ها را بدون بارگذاری مجدد صفحه تغییر دهند، ایجاد کنند. ری اکت می تواند با ترکیبی از دیگر کتابخانه ها یا چارچوب های جاوا اسکریپت مانند Angular JS در MVC استفاده شود.هم اکنون می توانید این دوره آموزشی را به طور مستقیم از سایت میهن دانلود دریافت نمایید.
آموزش طراحی وب سایت با CSS، امروز تیم میهن دانلود برای شما کاربران عزیز یکی دیگر از آموزش های برنامه نویسی را آماده کرده است. CSSیا Cascading Style Sheet به طراحان وب سایت ها اجازه می دهد تا کنترل بیستری بر روی ظاهر وب سایت خود داشته باشند و با ارائه محتوا در صفحات جذاب تر بازدید کننده بیشتری را جذب کنند. CSS یا همان شیوه نامه آبشاری روشی ساده برای نمایش چیدمان و جلوه های تصویری در صفحات وب و به شما اجازه می دهد تا به راحتی به انجام تغییرات جزئی و یا حتی طراحی کامل وب سایت خود بپردازید CSS برای فرمت دهی و طرح بندی، تعریف سبک متن مانند نوع قلم، رنگ و اندازهها، اندازه جدول و جنبه های دیگری از صفحات وب که قبلاً فقط در فایل HTML یک صفحه قابل تعریف بوده است استفاده می شود. در دوره آموزشی CSS Web Site Design شما با قابلیت های اساسی و کلیدی سی اس اس و طراحی وب سایت آشنا می شوید. همه ما دوست داریم جایی را برای زندگی انتخاب کنیم که احساسی گرم و صمیمی داشته باشد و از وقت گذراندن در آن خسته نشویم. طراحی دکور همان چیزی است که به یک اتاق بی روح و خالی، جانی دوباره میبخشد. در دنیای وب نیز برنامه نویسان به دنبال زیبایی و منعطف کردن صفحات وب سایتها هستند تا توجه کاربران را جلب کنند و میزان بازدید آنها از سایت را افزایش دهند. یکی از ابزارهای اصلی و لازم برای بهبود طراحی سایت، CSS است.اگر از ما بپرسید اولین قدم برای یادگیری طراحی سایت چیست، قطعا جواب ما آموزش HTML و سپس CSS است. این دو زبان در کنار یکدیگر معنی پیدا میکنند. زیرا CSS را میتوان مکملی بر زبان HTML دانست که با هدف پر کردن نقاط ضعف و خلاءهای آن توسعه یافته است. CSS مخفف عبارت Cascading Style Sheets و به معنی “برگههای آبشاری” است.این زبان با هدف فرم دهی صفحات وب HTML و اجزای مختلف صفحات آن توسط کنسرسیوم بین المللی شبکه جهانی وب یا W3C توسعه داده شده است. در واقع CSS یک زبان نشانه گذاری است که اجازه میدهد ساختار صفحات وب را از چیدمان عناصر گرفته تا تغییر رنگبندی و فونتها شکل دهید. این زبان در کنار HTML و JavaScript از هستههای اصلی طراحی صفحات وب به حساب میآیند.آیا متوجه شدید اگر CSS وجود نداشت دنیای وب چه چهره زشت و ناخوشایندی به خود میگرفت؟ در گذشته برای ساخت صفحات وب سایت همه چیز در کدهای HTML خلاصه میشد. طراحان سایت برای ساخت یک صفحه وب و اعمال ویژگیهای ظاهری مختلف مانند تغییر رنگ، اندازه و… عناصر صفحه، کافی بود با خاصیتهای داخلی HTML دست و پنجه نرم کنند.هم اکنون می توانید این دوره آموزشی را به طور مستقیم از سایت میهن دانلود دریافت نمایید.
آموزش اکسل Excel |
آموزش برنامهنویسی |
آموزش طراحی سایت |
آموزش زبانهای خارجی |
آموزش فتوشاپ و کورل |
آموزش دورس دانشگاهی |
آموزش مهارت های ICDL |
آموزش بورس و تحلیل تکنیکال |
● آموزشهای رایگان |