dars asiatech

آموزش نصب لینوکس منجارو و حل مشکلات لینوکسی

آموزش نصب لینوکس منجارو و حل مشکلات لینوکسی، امروز تیم میهن دانلود برای شما کاربران عزیز یکی دیگر از آموزش های لینوکس را آماده کرده است.سیستم‌عامل لینوکس همه جا هست، ازگوشی‌های هوشمند گرفته تا اتومبیل، سوپر کامپیوترها، لوازم منزل، کامپیوترهای خانگی و سرورهای سازمانی.لینوکس از اوایل دهه‌ی 90 میلادی معرفی شد. کاربرانی از اقصی نقاط جهان اساس آن را تشکیل می‌دهند و اصطلاحاً User-base است.لینوکس در واقع همه جا هست: در موبایل‌، ترموستات، اتومبیل، یخچال، دستگاه‌های Roku و تلویزیون خانه‌تان.لینوکس بیشتر فضای اینترنت، 500 سوپر کامپیوتر برتر جهان و بورس اوراق بهادار جهان را نیز اجرا می‌کند.لینوکس پلتفرمِ محبوبِ کامپیوترهای خانگی، سرورها و سیستم‌های تعبیه‌شده در سرتاسر جهان است.به‌علاوه، قابل اطمینان‌ترین، امن‌ترین و بی‌دردسرترین سیستم عامل حال حاضر جهان نیز هست. سیستم عامل، نرم‌افزاری است که تمامی منابع سخت افزاریِ کامپیوتر شخصی یا لپ‌تاپ شما را مدیریت می‌کند. به زبانی ساده‌تر، سیستم عامل مسئولِ ارتباطات بین سخت افزار و نرم افزار است. بدون داشتن سیستم عامل (OS)، نرم افزار عملکردی ندارد.لینوکس یک سیستم عامل همانند ویندوز است اما با امکانات و امنیت بیشتر نسبت به ویندوز. اما Linux فقط یک Operating system نیست Linux هسته سیستم عامل است. هسته یکی از مهم ترین بخش سیستم عامل است و کنترل داده‌ها و سخت افزار، مدیریت حافظه و تبادل اطلاعات از وظایف هسته در OS می باشد.چیزی که شما به عنوان Operating System لینوکس استفاده می کنید Linux نیست بلکه هسته و زیر ساخت سیستم عامل شما لینوکس است. سیستم عاملی که شما با نام Linux استفاده می کنید Genolinux است. شما با استفاده از OS ارتباطی بین نرم افزار و سخت افزار برقرار می کنید و می توانید با استفاده از آن بخش سخت افزاری را کنترل و مدیریت کنید.هم اکنون می توانید این دوره آموزشی را به طور مستقیم از سایت میهن دانلود دریافت نمایید.

نویسنده: بردبار
نظرات: بدون نظر

آموزش نصب لینوکس اوبونتو روی ماشین مجازی

آموزش نصب لینوکس اوبونتو روی ماشین مجازی، امروز تیم میهن دانلود برای شما کاربران عزیز یکی دیگر از آموزش های لینوکس را آماده کرده است.سیستم عامل لینوکس از قدرتمندترین سیستم عامل‌های موجود در بازار است که‌ متن باز است و در بین مهندسان نرم‌افزار از محبوبیت ویژه‌ای نیز برخوردار است. سیستم عامل یونیکس در سال ۱۹۷۱ توسط شرکت تلفن و تلگراف آمریکا توسعه و گسترش پیدا کرد. سیستم عامل یونیکس گران قیمت بود و همه مردم نمی‌توانستند به راحتی از آن استفاده کنند. می‌توان گفت سیستم عامل لینوکس بسیار شبیه به سیستم عامل یونیکس و زیر شاخه‌ای از آن است. در سال ۱۹۹۱ تورالدز لینوکس هسته مرکزی لینوکس را ساخت. سیستم عامل لینوکس توسط کمپانی‌های بسیاری پشتیبانی می‌شود.به طور کلی می‌توان گفت هر سیستم ‌عاملی دارای هسته یا کرنل و رابط بین نرم افزار و سخت افزار سیستم است، در واقع می‌توان گفت وظیفه انجام کارهای اساسی و پایه برعهده هسته یا کرنل است.در اصل، لینوکس پایین ترین سطح اجزای نرم افزاری یک سیستم به شمار می رود و اگر این بخش آسیب ببیند بقیه نرم افزارها هم قادر به استفاده نخواهند بود. ذخیره سازی داده‌ها: ذخیره سازی داده‌ها در حافظه‌ای که با دسترسی تصادفی کار می‌کند یا در حافظه دائمی ‌و یا در فایل سیستم مجازی صورت می‌گیرد.از جمله کاربرد لینوکس را می توان امنیت آن نام برد لینوکس به خاطر امنیتی که دارد، به عنوان سیستم عامل محبوب در شبکه‌ها و محیط‌های شبکه‌ای استفاده می‌شود و می‌توان گفت که ۷۰ درصد فایروال‌های مورد استفاده در شبکه‌های دنیا، از سیستم عامل لینوکس استفاده می‌کنند.هم اکنون می توانید این دوره آموزشی را به طور مستقیم از سایت میهن دانلود دریافت نمایید.

نویسنده: بردبار
نظرات: بدون نظر
mihanwebhost
paneldomain

آموزش شروع و کار با لینوکس اوبونتو

آموزش شروع و کار با لینوکس اوبونتو، امروز تیم میهن دانلود برای شما کاربران عزیز یکی دیگر از آموزش های لینوکس را آماده کرده است.لینوکس مدتهاست که اساس دستگاه های شبکه های تجاری بوده است، اما اکنون پایه اصلی زیرساخت های سازمانی است. لینوکس یک سیستم عامل منبع باز و آزمایشی است که در سال ۱۹۹۱ برای رایانه ها منتشر شد، اما استفاده از آن به سیستم های زیر بنایی برای خودروها، تلفن ها، سرورهای وب و اخیراً شبکه گسترش یافته است. ماندگاری، بلوغ و امنیت، آن را به یکی از قابل اعتمادترین سیستم عامل های موجود تبدیل کرده است، بدین معنی که برای دستگاه های شبکه تجاری و همچنین شرکت هایی که مایل به استفاده از آن و لوازم جانبی آن هستند، برای سفارشی سازی زیرساخت های شبکه و مرکز داده خود ایده آل است.این به نوبه خود باعث می شود مهارت های لینوکس بسیار مورد توجه مدیران استخدام IT باشد. به عنوان مثال، بسیاری از فن آوری های جدید مرتبط با DevOps، مانند ظروف، زیرساخت ها و کنترل کننده های SDN، بر روی لینوکس ساخته شده اند.لینوکس در واقع یک هسته سیستم عامل است و مانند اکثر سیستم عامل های مشابه یونیکس، لینوکس از چندین مؤلفه تشکیل شده است. لینوکس معمولا به عنوان یک سیستم عامل چند کاره و چندکاربره شناخته می شود.هسته اصلی سیستم عامل لینوکس است و توزیع منابع میان برنامه ها را به عهده دارد. در واقع دستورالعمل ها را به CPU، لوازم جانبی و حافظه می فرستد.هم اکنون می توانید این دوره آموزشی را به طور مستقیم از سایت میهن دانلود دریافت نمایید.

نویسنده: بردبار
نظرات: بدون نظر

آموزش دستورات لینوکس - قسمت اول

آموزش دستورات لینوکس – قسمت اول، امروز تیم میهن دانلود برای شما کاربران عزیز یکی دیگر از آموزش های لینوکس را آماده کرده است. سیستم عامل را می‌توان به عنوان نرم‌افزاری که می‌تواند امکان اجرای اپلیکیشن‌ها بر روی سخت افزار را فعال کند تعریف کرد. سیستم عامل از چندین لایه مختلف تشکیل شده است. در مرکز این لایه‌ها هسته قرار دارد که با درایور‌های خود می‌تواند در ارتباط مستقیم با سخت افزار قرار گیرد و به دیگر نرم‌افزار‌ها نیز اجازه استفاده از سخت‌افزار را بدهد. در لایه‌های بالایی هسته بخشی وجود دارد که مدیریت دستگاه‌های ورودی (مانند فلش، هارد درایو و…)، شبکه‌ها، صدا و ویدیو‌ها را انجام می‌دهد. احتمالا بسیاری از ما دوست داریم بدانیم که در آن هسته چه اتفاق‌هایی در حال رخ دادن است. اگر کمی به ترکیب دو کلمه «توزیع + لینوکس» توجه کنیم، مشخص است که این نام را در کنار هم به یک نسخه از سیستم عامل برپایه لینوکس با نرم‌افزاری‌های مخصوص به خود اشاره می‌کند. در ابتدا، فقط فایل‌ها و راهی برای نصب و استفاده از آن‌ها روی کامپیوتر نیاز بود. پس از آن توزیع‌های مختلف لینوکس به مدیریت پکیج‌ها، ابزار‌های بروزرسانی و تنظیمات رابط کاربری گرافیکی مجهز شدند. در لایه زیری پوسته هر توزیع همچنان همگی از هسته لینوکس استفاده می‌کنند.لینوکس هسته یا همان قلب سیستم شما است، اما از چه چیز‌هایی تشکیل شده است؟ هسته رابط نرم‌افزاری برای سخت‌افزار کامپیوتر است. هسته با پردازشگر مرکزی (CPU)، حافظه و دیگر اجزای پشتی نرم‌افزار‌های در حال اجرای کامپیوتر ارتباط برقرار می‌کند. در واقع هسته پایین‌ترین مرحله از اجزای نرم‌افزای سیستم است که البته از اهمیت بسیار بالایی نیز برخوردار است. اهمیت کرنل به قدری بالاست که اگر مشکلی برای آن پیش آید، هر قطعه نرم‌افزاری در حال اجرای روی کامپیوتر نیز دچار مشکل خواهد شد.هم اکنون می توانید این دوره آموزشی را به طور مستقیم از سایت میهن دانلود دریافت نمایید.

نویسنده: بردبار
نظرات: بدون نظر

آموزش و معرفی لینوکس مقدماتی

آموزش و معرفی لینوکس مقدماتی، امروز تیم میهن دانلود برای شما کاربران عزیز یکی دیگر از آموزش های لینوکس را آماده کرده است.پیش از آنکه بخواهیم سیستم لینوکس را توضیح دهیم باید بدانیم مفهوم سیستم عامل چیست؟ سیستم عامل نرم افزاری است که به مدیریت منابع موجود در یک دستگاه می‌پردازد یعنی ارتباط بینبین سخت افزار و نرم افزار را فراهم می‌کند. دستگاه می‌تواند لپ تاپ، کامپیوتر، تلفن همراه، مودم، سوئیچ و … باشد. می‌توان گفت وظیفه اصلی سیستم عامل برقراری ارتباط بین کاربر و قطعات دستگاه الکتریکی است در واقع این واسطه ها به کاربر کمک می کنند تا بتواند به راحتی از کامپیوتر و یا گوشی خود استفاده کند. در حال حاضر سیستم عامل‌هایی همچون ویندوز، لینوکسی و مک‌ بر روی سیستم‌های کامپیوتری، رایانه‌ای و لپ تاپ‌ها وجود دارند. برای گوشی‌های تلفن همراه نیز می‌توان گفت سیستم عامل اندروید و ios جز متداول ترین مواردی هستند که مورد استفاده قرار می‌گیرند. اما لینوکس چیست؟ زمانی که صحبت از سیستم عامل به میان می آید، یکی از سوال های اولیه در این رابطه این است که لینوکس چیست؟ در پاسخ به چنین سوالی باید گفت لینوکس یا به نوشتار لایتن Linux برای افراد مفهوم متفاوتی دارد.سیستم عامل لینوکس از قدرتمندترین سیستم عامل‌های موجود در بازار است که‌ متن باز است و در بین مهندسان نرم‌افزار از محبوبیت ویژه‌ای نیز برخوردار است. سیستم عامل یونیکس در سال ۱۹۷۱ توسط شرکت تلفن و تلگراف آمریکا توسعه و گسترش پیدا کرد. سیستم عامل یونیکس گران قیمت بود و همه مردم نمی‌توانستند به راحتی از آن استفاده کنند. می‌توان گفت سیستم عامل لینوکس بسیار شبیه به سیستم عامل یونیکس و زیر شاخه‌ای از آن است. در سال ۱۹۹۱ تورالدز لینوکس هسته مرکزی لینوکس را ساخت. سیستم عامل لینوکس توسط کمپانی‌های بسیاری پشتیبانی می‌شود.هم اکنون می توانید این دوره آموزشی را به طور مستقیم از سایت میهن دانلود دریافت نمایید.

نویسنده: بردبار
نظرات: بدون نظر

آموزش اسکریپت نویسی قدرتمند Shell

آموزش اسکریپت نویسی قدرتمند Shell ، همانطور که می دانید انجام هر کاری در سیستم عامل یونیکس و یا لینوکس نیاز به درک بالایی از برنامه نویسی Shell داشته و کاربران باید بتوانند به خوبی خط فرمان های خودشان را درک نمایند. متاسفانه بسیاری از کاربران این سیستم عامل ها این موضوع را درک نکرده و بنابراین نمی توانند آن توانایی لازم را داشته باشند. این دوره آموزشی برای این منظور آموزه هایی را خواهد داشت. Shell یک رابط دستوری بین کاربر و هسته سیستم عامل است. یک قطعه نرم افزاری است که به کاربر مجوز دسترسی مستقیم به سیستم عامل را میدهد. دستورات کامپیوتر به صورت  ۰ و ۱ هستند، اگر ما بخواهیم برای ارتباط با کامپیوتر و اعلام دستورات از کد ۰و۱ یا زبان اسمبلی استفاده کنیم بسیار سخت خواهد بود. پس  Shell برای دریافت دستوراتی مشخص و ترجمه آن ها به وجود آمده است. Shell ها یا به صورت رابط خط دستور  Command-line Interface یا همان CLI و یا به صورت رابط گرافیکی هستند. در سیستم عامل ویندوز Shell مورد استفاده Command Prompt می باشد. و در سیستم عامل Linux ، انواع Shell های مختلفی مثل Bash و CSH و CTSH و K Shell و …  وجود دارند همچنین سیستم عامل Unix، از سیستم عامل هایی است که بر مینای دستورات Shell کار می کنند. تمامی عملیاتی که در سیستم عامل ها تعریف شده و انجام پذیر می باشند را می توان در Shell ها به صورت دستوراتی مشخص به سیستم عامل اعلام کرد.هم اکنون می توانید این دوره آموزشی را به طور مستقیم از سایت میهن دانلود دریافت نمایید.

نویسنده: بردبار
نظرات: بدون نظر

آموزش سرویس اشتراک فایل لینوکس

آموزش سرویس اشتراک فایل لینوکس ، همواره روح به اشتراک گکذاری فایل ها را امکان دسترسی آنها با یکدیگر تشکیل می دهد. این دوره آموزشی نحوه راه اندازی و پیکربندی استاندارد به اشتراک گذاری فایل ها برای مدیران سایت ها را آموزش می دهد و کاربران در این دوره خواهند توانست تا نحوه دسترسی به داده ها در سرتاسر شبکه را فرت گرفته و تمرکز خود را روی آموزش پروتکل FTP و استفاده از آن در شبکه می گذارند. تا دیروز برای کاربران اشتراک فایل در شبکه میان سیستم‌عامل‌های گوناگون (مانند نسخه‌های مختلف ویندوز، لینوکس و مک) کابوسی بزرگ محسوب می‌شد، اما امروزه بدون نیاز به داشتن نرم‌افزاری خاص سیستم‌عامل‌ها می‌توانند با یکدیگر به گفتگو و تعامل بپردازند. برای اشتراک فایل در شبکه می‌بایست از پروتکل SMB بهره جست. ویندوز برای اشتراک گذاری فایل از SMB استفاده می‌کند. سیستم عامل‌های Mac و اکثر توزیعات محبوب لینوکسی نیز از SMB پشتیبانی می‌کنند. شرکت مایکروسافت نیز نتوانست در مقابل پروژه متن باز Samba مقاومت نماید و در حال حاضر تسلیم‌وار به توسعه آن می‌پردازد. هم اکنون می توانید این دوره آموزشی را به طور مستقیم از سایت میهن دانلود دریافت نمایید.

نویسنده: بردبار
نظرات: بدون نظر

آموزش حرفه ای سیستم عامل لینوکس

آموزش حرفه ای سیستم عامل لینوکس ، در این دوره آموزشی کاربران می توانند سریع ترین و راحت ترین راه را برای آموزش لینوکس گذرانده و یکی از بهترین سیستم عامل متن باز جهان را بشناسید. در این دوره کاربران مبتدی و حرفه ای می توانند استفاده های خود از دوره برده و براحتی به معلومات و اطلاعات خود بیافزایند. سیستم عامل لینوکس از قدرتمندترین سیستم عامل‌های موجود در بازار است که‌ متن باز است و در بین مهندسان نرم‌افزار از محبوبیت ویژه‌ای نیز برخوردار است. سیستم عامل یونیکس در سال ۱۹۷۱ توسط شرکت تلفن و تلگراف آمریکا توسعه و گسترش پیدا کرد. سیستم عامل یونیکس گران قیمت بود و همه مردم نمی‌توانستند به راحتی از آن استفاده کنند. می‌توان گفت سیستم عامل لینوکس بسیار شبیه به سیستم عامل یونیکس و زیر شاخه‌ای از آن است. در سال ۱۹۹۱ تورالدز لینوکس هسته مرکزی لینوکس را ساخت. سیستم عامل لینوکس توسط کمپانی‌های بسیاری پشتیبانی می‌شود. به طور کلی می‌توان گفت هر سیستم ‌عاملی دارای هسته یا کرنل و رابط بین نرم افزار و سخت افزار سیستم است، در واقع می‌توان گفت وظیفه انجام کارهای اساسی و پایه برعهده هسته یا کرنل است. در اصل، لینوکس پایین ترین سطح اجزای نرم افزاری یک سیستم به شمار می رود و اگر این بخش آسیب ببیند بقیه نرم افزارها هم قادر به استفاده نخواهند بود. هم اکنون می توانید این دوره آموزشی را به طور مستقیم از سایت میهن دانلود دریافت نمایید.

نویسنده: بردبار
نظرات: بدون نظر

آموزش مونیتورینگ سرورهای لینوکس

آموزش مونیتورینگ سرورهای لینوکس ، در این دوره آموزشی کاربران می توانند با شبکه و سرورهای لینوکس بهتر آشنا شده و با روند هایی که می توند در رابطه به کسب و کار و پول سازی تاثیر داشته باشد بررسی خواهد شد. نصب Najos و همچنین مقایسه با دیگر سرورهای حاضر لینوکس را می توان از بهترین بخش های این دوره بیان کرد. همانطور که مطلع هستید دیباگ نمودن (Debug) و رفع مشکلات سیستم های لینوکس برای اکثر مدیران سیستم و یا ادمین های شبکه با استفاده از دستورات لینوکس که مبتنی بر خط فرمان (Command Line) هستند، عملی بسیار دشوار می باشد. بعنوان ادمین سیستم لینوکس ، سراپا نگاه داشتن سرور لینوکس بدلیل داشتن محیط خط فرمان بسیار دشوار می باشد. یکی از اقدامان واجب و ضروری و در عین حال پیچیده برای هر مدیر شبکه، مانیتورینگ سرور می باشد تا از بروز مشکل جدی روی سرور جلوگیری شود. Monitoring به معنای آگاه بودن از وضعیت سیستم از طریق بررسی مداوم است. مانیتور کردن شبکه نیز به معنای بررسی و آگاه شدن از مشکلات شبکه کامپیوتری و اطلاع رسانی به مدیر شبکه است. هر چه سیستم Monitoring شما قوی تر باشد، احتمال Down شدن شبکه پایین تر خواهد بود. از موارد بسیار مهم کابرد این نرم افزار می توان به Monitoring شبکه بانک ها اشاره کرد.  لینوکس یک سیستم‌عامل شبه یونیکس است که بخش عمدهٔ آن سازگار با استاندارد پازیکس است. از لحاظ فنی لینوکس تنها نامی است برای هستهٔ سیستم‌عامل و نه کل آن. هسته‌ای که نخستین بار در سال ۱۹۹۱ میلادی توسط لینوس توروالدز منتشر شد. اما به‌طور معمول این نام به سیستم‌عامل‌هایی که از ترکیب‌بندی لینوکس (به عنوان هسته سیستم‌عامل) با نرم‌افزارهای آزاد و متن‌باز بدست می‌آیند اطلاق می‌شود. درحالی که بنیاد نرم‌افزار آزاد سیستم‌عامل حاصل از این ترکیب‌بندی را «گنو/لینوکس» می‌نامد اما عموماً آن را لینوکس می‌خوانند. این دوگانگی در نام نهادن منجر به بحث نامگذاری گنو/لینوکس شده‌است. هم اکنون می توانید این دوره آموزشی را به طور مستقیم از سایت میهن دانلود دریافت نمایید.

نویسنده: بردبار
نظرات: بدون نظر

آموزش اسکریپت های لینوکس

آموزش اسکریپت های لینوکس ، این دوره آموزشی شامل مباحث زیبایی از لینوکس می باشد که کاربران می توانند آنها را در این دوره یاد بگیرند. آموزش اسپریکت های مختلف و پلاگین های برنامه تنها بخشی از مباحث این دوره می باشد که به صورت یک دوره جمع و جور و به همراه پروژه های آماده برای کاربران این دوره تشریح خواهد شد. «شل» (Shell) برنامه‌ای در لینوکس و یونیکس است، که می‌توانید در آن دستوراتی را جهت اجرا توسط سیستم وارد کنید. هنگامی که پنجره ترمینال را در لینوکس باز می‌کنید، در واقع برنامه شل اجرا می‌شود، که یک رابط کاربری را برای وارد کردن دستورات در اختیار شما قرار می‌دهد. این رابط کاربری را معمولا با عنوان «خط فرمان» نیز می‌شناسند. وقتی دستوری را در این خط فرمان وارد می‌کنید، توسط شل اجرا شده و نتیجه در صفحه نمایش داده می‌شود. از همان ابتدای شروع پروژه یونیکس در سال 1970، برنامه شل وجود داشت؛ آن را با نام V6 Shell می‌شناختند و توسط شخصی به نام «کن تامسون» (Ken Thomson) نوشته شده بود. در سال 1977، «بورن شل» (Bourne Shell) توسعه این برنامه را ادامه داد و تا امروز که به شل پیش‌فرض برای اکانت‌های root در لینوکس درآمده، این نسخه همچنان به قوت خود باقی است. گفتنی است نسخه‌ی یاد شده از شل قابلیت اسکریپت‌نویسی را محقق کرد که در طول سال‌های زیاد مفید بودن آن غیرقابل انکار بوده است. توسعه‌های بعدی شل در سال 1980 سبب شد که نسخه‌های جانبی خیلی محبوبی از آن منتشر شود. دو نمونه از محبوب‌ترین این نسخه‌ها C-Shell و Korn Shell بودند. هر یک از این شل‌ها سینتکس مختص خود را داشتند که در برخی موارد با شل اصلی تفاوت‌های بنیادی داشت. امروزه یکی از محبوب‌ترین شل‌ها، Bash Shell است. Bash مخفف شدۀ عبارت Bourne-Again-Shell است و یک نسخه بسیار پیشرفته‌تر از شل توسعه داده شده توسط Bourne است. در این مقاله، از این شل برای آموزش استفاده خواهیم کرد. هم اکنون می توانید این دوره آموزشی را به طور مستقیم از سایت میهن دانلود دریافت نمایید.

نویسنده: بردبار
نظرات: بدون نظر

رزرو تبلیغات در این مکان

مطالب بر اساس

“askiran”
رزرو تبلیغات در این مکان

نرم افزار های ضروری

buy windows 11 pro test ediyorum