آموزش کامل Network+، امروز تیم میهن دانلود برای شما کاربران عزیز یکی دیگر از آموزش های شبکه را آماده کرده است.آیا تا به حال به شرکت در دوره نتورک پلاس به عنوان یکی از دوره های مقدماتی آموزش شبکه فکر کرده اید؟ مسیرهای بسیاری برای تبدیل شدن به یک مهندس شبکه وجود دارد، بطوریکه در زمان انجام تحقیقات برای انتخاب مسیر شغلی خود برای ورود به حوزه شبکه، احتمالاً از بین مدارک موجود در حوزه آیتی، نام مدرک نتورک پلاس (CompTIA Network+) بیش از همه برای شما آشنا باشد. اگر تا به حال این مدرک را کسب نکرده اید و یا قصد دارید تا به تازگی در دوره های آموزش شبکه شرکت کنید، احتمالاً سؤالاتی برایتان در زمینه کسب مدرک نتورک پلاس پیش آمده است. CompTIAکوتاه شده عبارت Computing Technology Industry Association به معنای انجمن یا اتحادیه صنایع فناوری های رایانه ای است. این مرکز که یک موسسه غیر انتفاعی می باشد در زمینه ارائه مدارک مقدماتی شبکه که مورد قبول اکثر تولید کنندگان تجهیزات آیتی می باشد فعالیت می کند. مدارک موسسه CompTIA مانند مدارک A+ ، Network+ و Security+ ، بیشتر زمینه های آیتی را پوشش داده و اثبات کننده توانایی شما در داشتن اطلاعات پایه ای برای مشاغل IT به حساب می آید.مدرک نتورک پلاس (Network+) و در واقع تمامی مدارک CompTIA همگی مدارکی vendor-neutral هستند. اما مفهوم این عبارت چیست؟ vendor-neutral به عمومی بودن این مدرک در حوزه شبکه و وابسته نبودن آن به یک تولید کننده خاص اشاره دارد. برای درک بهتر این مطلب کافیست تا به عنوان مثال مدارک و دوره های سیسکو را در نظر بگیرید، این مدارک با هدف استفاده از تکنولوژی ها و محصولات سیسکو پایه ریزی شده اند. این موضوع عینا در رابطه با مایکروسافت و دوره های آن نیز صادق است و محوریت کلیه این دوره ها و مدارک نیز، محصولات مایکروسافت است.هم اکنون می توانید این دوره آموزشی را به طور مستقیم از سایت میهن دانلود دریافت نمایید.
آموزش کامل نرم افزار CISCO Packet tracer، امروز تیم میهن دانلود برای شما کاربران عزیز یکی دیگر از آموزش های شبکه را آماده کرده است.نرم افزار Cisco Packet Tracer یا سیسکو پَکِت ترِیسِر یک نرم افزار آموزشی و همچنین طراحی اولیه زیرساختار شبکه های مبتنی بر محصولات شرکت سیسکو می باشد. شما می توانید با استفاده از این نرم افزار کلیه طراح های لایه های دوم و سوم مدل OSI که در قالب Switching و Routing طبقه بندی می شوند را با استفاده از این نرم افزار براحتی قبل از پیاده سازی در شبکه واقعی شبیه سازی کنید.این نرم افزار یک ابزار شبیه سازی می باشد که پلتفرم های طراحی شده توسط سیسکو را شبیه سازی می کند و به کاربران اجازه می دهد که توپولوژی های شبکه خود را ایجاد کنند.این نرم افزار به کاربران امکان می دهد به صورت شبیه سازی شده از روتر ها و سویچ های سیسکو با یک محیط کاربری گرافیکی استفاده نمایند.این نرم افزار عمدتا به دانشجویان و کسانی که مایل به یادگیری شبکه هستند توصیه می شود و به عنوان یک ابزار آموزشی برای کمک به یادگیری مفاهیم شبکه در آموزشگاه ها استفاده می شود. این نرم افزار به صورت رایگان در اختیار دانشجویانی که مایل به یادگیری شبکه هستند قرار گرفته است و می توانید آن را از سایت Packet tracer دانلود نمایید. Packet tracer را می توان در لینوکس و ماکروسافت ویندوز، همچنین Mac OS اجرا کرد. همچنین برنامه های مشابه آن در IOS و Android نیز در دسترس است. Packet tracerاجازه می دهد تا کاربران برای ایجاد توپولوژی های شبکه به راحتی تنها چند کلیک اقدام نمایند. پروتکل های زیادی در Packet tracer قابل اجرا هستند که از نمونه این پروتکل ها RIP، OSPF، EIGRP، BGP و … می باشد. البته پشتیبانی این نرم افزار بیشتر در مواردی است که در CCNA به آنها اشاره شده و در پروژه های بزرگ تر گاها با Packet tracer به مشکل خواهید خورد.هم اکنون می توانید این دوره آموزشی را به طور مستقیم از سایت میهن دانلود دریافت نمایید.
آموزش امنیت شبکه و تاریخچه ی پیدایش شبکه های کامپیوتری، امروز تیم میهن دانلود برای شما کاربران عزیز یکی دیگر از آموزش های شبکه را آماده کرده است. در حال حاضر ارتباطات و شبکه های کامپیوتری بخشی اجتناب ناپذیر از مباحث حوزه فناوری اطلاعات است. هر زمانی که شبکه و ارتباطات مطرح است امنیت شبکه نیز به همراه آن مطرح می شود.در حالت کلی به مجموعه اقداماتی گفته می شود که به منظور جلوگیری از بروز مشکلات امنیتی در بستر شبکه صورت میگیرد. این مجموعه اقدامات می تواند بصورت راهکارهای متعددی در غالب سرویس های سخت افزاری و نرم افزاری پیاده سازی شوند. لازم به ذکر است که معمولا بسیاری از روشهای تامین امنیت توسط رول ها (Roles) صورت می گیرد.در هر شبکه کوچک یا بزرگ، عمومی یا خصوصی بهتر است دسترسی ها کنترل و محدود شده باشند. اینکار یک قدم بسیار موثر و بزرگ در جلوگیری از بروز مشکلات امنیتی است. زیرا با اینکار دسترسی عموم به شبکه محدود شده و تنها افراد و دستگاه های مجاز می توانند به شبکه متصل شوند. تعیین محدویت برای اتصال اولیه به شبکه با مواردی مانند IP, Mac Address انجام شده و در بستر شبکه با تعیین دسترسی ها قابل انجام است. یکی از بهترین راهکارهای تکمیلی در این موضوع غیرفعالسازی سرویس ها و پورت هایی می باشد که از آنها استفاده نمی شود.هم اکنون می توانید این دوره آموزشی را به طور مستقیم از سایت میهن دانلود دریافت نمایید.
آموزش نصب لینوکس منجارو و حل مشکلات لینوکسی، امروز تیم میهن دانلود برای شما کاربران عزیز یکی دیگر از آموزش های لینوکس را آماده کرده است.سیستمعامل لینوکس همه جا هست، ازگوشیهای هوشمند گرفته تا اتومبیل، سوپر کامپیوترها، لوازم منزل، کامپیوترهای خانگی و سرورهای سازمانی.لینوکس از اوایل دههی 90 میلادی معرفی شد. کاربرانی از اقصی نقاط جهان اساس آن را تشکیل میدهند و اصطلاحاً User-base است.لینوکس در واقع همه جا هست: در موبایل، ترموستات، اتومبیل، یخچال، دستگاههای Roku و تلویزیون خانهتان.لینوکس بیشتر فضای اینترنت، 500 سوپر کامپیوتر برتر جهان و بورس اوراق بهادار جهان را نیز اجرا میکند.لینوکس پلتفرمِ محبوبِ کامپیوترهای خانگی، سرورها و سیستمهای تعبیهشده در سرتاسر جهان است.بهعلاوه، قابل اطمینانترین، امنترین و بیدردسرترین سیستم عامل حال حاضر جهان نیز هست. سیستم عامل، نرمافزاری است که تمامی منابع سخت افزاریِ کامپیوتر شخصی یا لپتاپ شما را مدیریت میکند. به زبانی سادهتر، سیستم عامل مسئولِ ارتباطات بین سخت افزار و نرم افزار است. بدون داشتن سیستم عامل (OS)، نرم افزار عملکردی ندارد.لینوکس یک سیستم عامل همانند ویندوز است اما با امکانات و امنیت بیشتر نسبت به ویندوز. اما Linux فقط یک Operating system نیست Linux هسته سیستم عامل است. هسته یکی از مهم ترین بخش سیستم عامل است و کنترل دادهها و سخت افزار، مدیریت حافظه و تبادل اطلاعات از وظایف هسته در OS می باشد.چیزی که شما به عنوان Operating System لینوکس استفاده می کنید Linux نیست بلکه هسته و زیر ساخت سیستم عامل شما لینوکس است. سیستم عاملی که شما با نام Linux استفاده می کنید Genolinux است. شما با استفاده از OS ارتباطی بین نرم افزار و سخت افزار برقرار می کنید و می توانید با استفاده از آن بخش سخت افزاری را کنترل و مدیریت کنید.هم اکنون می توانید این دوره آموزشی را به طور مستقیم از سایت میهن دانلود دریافت نمایید.
آموزش نصب لینوکس اوبونتو روی ماشین مجازی، امروز تیم میهن دانلود برای شما کاربران عزیز یکی دیگر از آموزش های لینوکس را آماده کرده است.سیستم عامل لینوکس از قدرتمندترین سیستم عاملهای موجود در بازار است که متن باز است و در بین مهندسان نرمافزار از محبوبیت ویژهای نیز برخوردار است. سیستم عامل یونیکس در سال ۱۹۷۱ توسط شرکت تلفن و تلگراف آمریکا توسعه و گسترش پیدا کرد. سیستم عامل یونیکس گران قیمت بود و همه مردم نمیتوانستند به راحتی از آن استفاده کنند. میتوان گفت سیستم عامل لینوکس بسیار شبیه به سیستم عامل یونیکس و زیر شاخهای از آن است. در سال ۱۹۹۱ تورالدز لینوکس هسته مرکزی لینوکس را ساخت. سیستم عامل لینوکس توسط کمپانیهای بسیاری پشتیبانی میشود.به طور کلی میتوان گفت هر سیستم عاملی دارای هسته یا کرنل و رابط بین نرم افزار و سخت افزار سیستم است، در واقع میتوان گفت وظیفه انجام کارهای اساسی و پایه برعهده هسته یا کرنل است.در اصل، لینوکس پایین ترین سطح اجزای نرم افزاری یک سیستم به شمار می رود و اگر این بخش آسیب ببیند بقیه نرم افزارها هم قادر به استفاده نخواهند بود. ذخیره سازی دادهها: ذخیره سازی دادهها در حافظهای که با دسترسی تصادفی کار میکند یا در حافظه دائمی و یا در فایل سیستم مجازی صورت میگیرد.از جمله کاربرد لینوکس را می توان امنیت آن نام برد لینوکس به خاطر امنیتی که دارد، به عنوان سیستم عامل محبوب در شبکهها و محیطهای شبکهای استفاده میشود و میتوان گفت که ۷۰ درصد فایروالهای مورد استفاده در شبکههای دنیا، از سیستم عامل لینوکس استفاده میکنند.هم اکنون می توانید این دوره آموزشی را به طور مستقیم از سایت میهن دانلود دریافت نمایید.
آموزش شروع و کار با لینوکس اوبونتو، امروز تیم میهن دانلود برای شما کاربران عزیز یکی دیگر از آموزش های لینوکس را آماده کرده است.لینوکس مدتهاست که اساس دستگاه های شبکه های تجاری بوده است، اما اکنون پایه اصلی زیرساخت های سازمانی است. لینوکس یک سیستم عامل منبع باز و آزمایشی است که در سال ۱۹۹۱ برای رایانه ها منتشر شد، اما استفاده از آن به سیستم های زیر بنایی برای خودروها، تلفن ها، سرورهای وب و اخیراً شبکه گسترش یافته است. ماندگاری، بلوغ و امنیت، آن را به یکی از قابل اعتمادترین سیستم عامل های موجود تبدیل کرده است، بدین معنی که برای دستگاه های شبکه تجاری و همچنین شرکت هایی که مایل به استفاده از آن و لوازم جانبی آن هستند، برای سفارشی سازی زیرساخت های شبکه و مرکز داده خود ایده آل است.این به نوبه خود باعث می شود مهارت های لینوکس بسیار مورد توجه مدیران استخدام IT باشد. به عنوان مثال، بسیاری از فن آوری های جدید مرتبط با DevOps، مانند ظروف، زیرساخت ها و کنترل کننده های SDN، بر روی لینوکس ساخته شده اند.لینوکس در واقع یک هسته سیستم عامل است و مانند اکثر سیستم عامل های مشابه یونیکس، لینوکس از چندین مؤلفه تشکیل شده است. لینوکس معمولا به عنوان یک سیستم عامل چند کاره و چندکاربره شناخته می شود.هسته اصلی سیستم عامل لینوکس است و توزیع منابع میان برنامه ها را به عهده دارد. در واقع دستورالعمل ها را به CPU، لوازم جانبی و حافظه می فرستد.هم اکنون می توانید این دوره آموزشی را به طور مستقیم از سایت میهن دانلود دریافت نمایید.
آموزش دستورات لینوکس – قسمت اول، امروز تیم میهن دانلود برای شما کاربران عزیز یکی دیگر از آموزش های لینوکس را آماده کرده است. سیستم عامل را میتوان به عنوان نرمافزاری که میتواند امکان اجرای اپلیکیشنها بر روی سخت افزار را فعال کند تعریف کرد. سیستم عامل از چندین لایه مختلف تشکیل شده است. در مرکز این لایهها هسته قرار دارد که با درایورهای خود میتواند در ارتباط مستقیم با سخت افزار قرار گیرد و به دیگر نرمافزارها نیز اجازه استفاده از سختافزار را بدهد. در لایههای بالایی هسته بخشی وجود دارد که مدیریت دستگاههای ورودی (مانند فلش، هارد درایو و…)، شبکهها، صدا و ویدیوها را انجام میدهد. احتمالا بسیاری از ما دوست داریم بدانیم که در آن هسته چه اتفاقهایی در حال رخ دادن است. اگر کمی به ترکیب دو کلمه «توزیع + لینوکس» توجه کنیم، مشخص است که این نام را در کنار هم به یک نسخه از سیستم عامل برپایه لینوکس با نرمافزاریهای مخصوص به خود اشاره میکند. در ابتدا، فقط فایلها و راهی برای نصب و استفاده از آنها روی کامپیوتر نیاز بود. پس از آن توزیعهای مختلف لینوکس به مدیریت پکیجها، ابزارهای بروزرسانی و تنظیمات رابط کاربری گرافیکی مجهز شدند. در لایه زیری پوسته هر توزیع همچنان همگی از هسته لینوکس استفاده میکنند.لینوکس هسته یا همان قلب سیستم شما است، اما از چه چیزهایی تشکیل شده است؟ هسته رابط نرمافزاری برای سختافزار کامپیوتر است. هسته با پردازشگر مرکزی (CPU)، حافظه و دیگر اجزای پشتی نرمافزارهای در حال اجرای کامپیوتر ارتباط برقرار میکند. در واقع هسته پایینترین مرحله از اجزای نرمافزای سیستم است که البته از اهمیت بسیار بالایی نیز برخوردار است. اهمیت کرنل به قدری بالاست که اگر مشکلی برای آن پیش آید، هر قطعه نرمافزاری در حال اجرای روی کامپیوتر نیز دچار مشکل خواهد شد.هم اکنون می توانید این دوره آموزشی را به طور مستقیم از سایت میهن دانلود دریافت نمایید.
آموزش و معرفی لینوکس مقدماتی، امروز تیم میهن دانلود برای شما کاربران عزیز یکی دیگر از آموزش های لینوکس را آماده کرده است.پیش از آنکه بخواهیم سیستم لینوکس را توضیح دهیم باید بدانیم مفهوم سیستم عامل چیست؟ سیستم عامل نرم افزاری است که به مدیریت منابع موجود در یک دستگاه میپردازد یعنی ارتباط بینبین سخت افزار و نرم افزار را فراهم میکند. دستگاه میتواند لپ تاپ، کامپیوتر، تلفن همراه، مودم، سوئیچ و … باشد. میتوان گفت وظیفه اصلی سیستم عامل برقراری ارتباط بین کاربر و قطعات دستگاه الکتریکی است در واقع این واسطه ها به کاربر کمک می کنند تا بتواند به راحتی از کامپیوتر و یا گوشی خود استفاده کند. در حال حاضر سیستم عاملهایی همچون ویندوز، لینوکسی و مک بر روی سیستمهای کامپیوتری، رایانهای و لپ تاپها وجود دارند. برای گوشیهای تلفن همراه نیز میتوان گفت سیستم عامل اندروید و ios جز متداول ترین مواردی هستند که مورد استفاده قرار میگیرند. اما لینوکس چیست؟ زمانی که صحبت از سیستم عامل به میان می آید، یکی از سوال های اولیه در این رابطه این است که لینوکس چیست؟ در پاسخ به چنین سوالی باید گفت لینوکس یا به نوشتار لایتن Linux برای افراد مفهوم متفاوتی دارد.سیستم عامل لینوکس از قدرتمندترین سیستم عاملهای موجود در بازار است که متن باز است و در بین مهندسان نرمافزار از محبوبیت ویژهای نیز برخوردار است. سیستم عامل یونیکس در سال ۱۹۷۱ توسط شرکت تلفن و تلگراف آمریکا توسعه و گسترش پیدا کرد. سیستم عامل یونیکس گران قیمت بود و همه مردم نمیتوانستند به راحتی از آن استفاده کنند. میتوان گفت سیستم عامل لینوکس بسیار شبیه به سیستم عامل یونیکس و زیر شاخهای از آن است. در سال ۱۹۹۱ تورالدز لینوکس هسته مرکزی لینوکس را ساخت. سیستم عامل لینوکس توسط کمپانیهای بسیاری پشتیبانی میشود.هم اکنون می توانید این دوره آموزشی را به طور مستقیم از سایت میهن دانلود دریافت نمایید.
آموزش گوگل سرچ کنسول و گوگل وبمستر تولز، امروز تیم میهن دانلود برای شما کاربران عزیز یکی دیگر از آموزش های سئو را آماده کرده است.کسب موفقیت در گوگل و رسیدن به یکی از نتایج ابتدایی آن نیازمند شناخت درست معیارهای تعریف شده توسط این موتور جستجو ارزشمند است. ثبت سایت در کنسول گوگل یکی از مهم ترین کارهایی است که صاحبان وب سایت ها باید به منظور بهبود کار خود انجام دهند. اما گوگل سرچ کنسول چیست؟ سایت گوگل سرچ کنسول با ارائه ابزارهای کارآمد و آمارهایی دقیق بهترین گزینه برای تحلیل سایت و رفع مشکلات احتمالی است.شاید برایتان جالب باشد بدانید که روزانه بیش از 5 میلیارد سرچ در بستر موتور جستجوی گوگل صورت می گیرد. به همین دلیل نشان داده شدن سایت در نتایج جستجو امری بسایر ضروری است. اگر سایت شما در نتایج اول گوگل به نمایش گذاشته نشود، امکان دیده شدن آن کم بوده و شما در رقابت با کسب و کارهای مشابه خود عقب می مانید. به همین دلیل نیز بررسی وضعیت سایت در نتایج جستجو گوگل و عملکرد آن امری ضروری است.با ثبت سایت در کنسول گوگل (google search console) شما به بهترین ابزارها و آمارهای ممکن دسترسی پیدا می کنید. در نتیجه می توانید با توجه به آنها در راستای بهبود عملکرد سایت خود تلاش کنید. اما اکنون وقت آن رسیده که به سراغ موضوع اصلی برویم و بررسی کنیم که گوگل سرچ کنسول چیست؟گوگل سرچ کنسول یک سرویس آنلاین رایگان است که توسط گوگل فراهم شده است. این سرویس در ابتدا با نام گوگل وبمستر تولز معرفی شد. اما در 20 ماه می 2015 نام آن به google search console تغییر کرد. از سرچ کنسول گوگل می توان به منظور کنترل، حفظ و حل مشکلات احتمالی وب سایت خود در هنگام حضور در نتایج جستجو گوگل استفاده کرد. در واقع می توان با اطمینان گفت که هر وبمستر نیاز به ثبت سایت خود در وبمستر تولز دارد.هم اکنون می توانید این دوره آموزشی را به طور مستقیم از سایت میهن دانلود دریافت نمایید.
آموزش سئو تولید محتوای جذاب، با کیفیت و تاثیر گذار، امروز تیم میهن دانلود برای شما کاربران عزیز یکی دیگر از آموزش های سئو را آماده کرده است.سئو برگرفته از عبارت Search Engine Optimization است که کلمات معادلی چون SEO یا بهینه سازی موتور جستجو دارد که همگی آنها به یک معنی می باشند و می توان آن را بصورت زیر تعریف نمود:سئو (بهينهسازي موتور جستجو) به معناي فريب و يا دستکاري موتورهاي جستجو با روشهاي غير اخلاقي نيست. آنها براي کمک کردن به بهبود رويت و ارتباط وب سايتها در نتايج جستجوي طبيعي با هدف رسيدن به رتبهبندي بالا، ايجاد شدهاند.سئو را ميتوان مجموعهاي از روشها براي تغيير استراتژيک وب سايتها دانست. اين فرآيند به بيان مهمترين عوامل مرتبط صفحه و افزايش اهميت آن در صفحه نتايج جستجو، ميپردازد.سئو فرآيند سادهاي نيست که به راحتي پيادهسازي شود زيرا نيازمند دانش زياد، علم پيش زمينهاي و صبر است. موتورهاي جستجو با تغيير مداوم الگوريتمهاي رتبهبندي خود غير قابل پيشبيني هسفیلتند؛ بنابراين وظيفه مهندسين سئو بروز نگه داشتن اطلاعات خود در اين زمينه است.سئو سایت یا بهینه سازی سایت یکی از فعالیت هایی است که توسط سئوکار انجام می شود.الگوريتم رتبهبندي گوگل داراي بيش از 200 معيار جهت رتبهبندي يک سايت است. از اين رو مهندسين سئو ميبايست مهمترين اين معيارها را جهت پيادهسازي موفق سئو بدانند.در اوايل سال 1990 اولين موتورهاي جستجو کار خود را آغاز کردند؛ بعضي از محبوبترين آنها Infoseek،Alta Vista و Yahoo بودند.در آن زمان مردم موتورهاي جستجو را به ديد يک ليست فهرست شده نگاه ميکردند که همانند صفحه زرد، سئو اوليه بر اساس حروف الفبا انجام ميشد. در اين ليست صفحاتي همچون AAA در بالاي اين ليست وجود داشتند.هم اکنون می توانید این دوره آموزشی را به طور مستقیم از سایت میهن دانلود دریافت نمایید.